Po sistemu „ključ u ruke“

U proteklom periodu stekli smo brojna i značajna iskustva u projektovanju i
izgradnji termotehničkih i termoenergetskih sistema.

projektovanje

Termovent-duo doo projektuje instalacije grejanja, klimatizacije i ventilacije stambenih, poslovnih i industrijskih objekata. U mogućnosti smo da vam predložimo odgovarajuće tehničko rešenje termotehničkih instalacija sa aspekta uštede energije, ekonomske isplativosti i inicijalnih troškova opreme.

Uz posedovanje svih potrebnih licenci za projektovanje, imamo i poslovnu saradnju sa većim brojem projektantskih kuća tako da smo u mogućnosti da izađemo u susret svim zahtevima Investirora, bez obzira na vrstu instalacije, izvore toplotne energije, zahtevanu opremu ili rokove završetka projektne dokumentacije.

izvođenje

Profesionalno ugrađujemo sve vrste opreme za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju stambenih, poslovnih, ugostiteljskih, hotelskih i industrijskih objekata. Posedujemo licence za izvođenje svih instalacije termotehnike, termoenergetike, procesne i gasne tehnike. O objektima koje smo izveli u dosadašnjoj dugogodišnjoj karijeri najbolje svedoči naša referenc lista i zadovoljni Investitori i korisnici.

U mogućnosti smo da isporučimo opremu i izvedemo sledeće instalacije:
– radijatorsko i podno grejanje,
– grejanje i hlađenje fan coil uređajima
– kotlarnice, toplotne podstanice
– ventilacija stambenih, poslovnih i industrijskih objekata
– klimatizacija stambenih, poslovnih, industrijskih objekata
– toplotne pumpe voda/voda, voda/vazduh sa pratećim instalacijama
– sprinkler instalacije za gašenje požara
– vodovoda i kanalizacije
-komprimovani vazduh
-solarni sistemi

Opremeljeni smo potrebnim transportnim sredstvima, opremom i alatima potrebnim za montažu navedenih vrsta instalacija. Naši zaposleni imaju dugogodišnje iskustvo na poslovima iz ove oblasti, poseduju potrebne licence i sertifikate o obuci. Posebnu pažnju pridajemo kontinuiranoj obuci i usavršavanju zaposlenih, posetu sajmovima u zemlji i inostranstvu, prateći najnovije trendove u zaštiti životne sredine, uštedi energije i podizanju energetske efikasnosti.
U dogovoru sa Investitorom uvek smo spremni da izvršimo optimizaciju predloženog projektnog rešenja kako bi se instalacije izvele što efikasnije uz najniže moguće troškove i najviši kvalitet.

stručni nadzor

U skladu sa dugogodišnjim iskustvom na projektovanju i izvođenju termotehničkih instalacija, naše preduzeće se bavi uslugama stručnog nadzora na izradi  mašinskih instalacija. Naši klijenti su investitori koji žele da kvalitetno i efikasno prate svoje investicije od početka radova do primopredaje objekta.

održavanje

Na osnovu potreba korisnika stambenih i poslovnih prostora za pouzdanim radom instalacija grejanja, hlađenja i ventilacije vršimo usluge održavanja.

Naše stručne ekipe u najkraćem roku izlaze na objekat i otklanjaju prijavljene kvarove uz garanciju za isporučene rezervne delove i izvedene radove.