45 GODINA ISKUSTVA

Naše višedecenijsko poslovanje služi kao garancija dobrog i kvalitetnog rada sa posebnim akcentom na zadovoljstvo klijenta

poverenje stečeno kvalitetom i iskustvom

o nama

Termovent-duo doo je preduzeće za projektovanje i izgradnju svih vrsta mašinskih instalacija, grejanja i klimatizacije. Pored toga naša firma se bavi i prodajom kompletne opreme za grejanje i klimatizaciju. Takodje, veoma važan segment poslovanja je i održavanje termotehničkih sistema, a u sklopu toga smo i ovlašćeni serviseri kotlova i opreme renomiranih proizvođača, i to: Sukom,Bosch,Ferroli,Eco Spar,Burnit…

Preduzeće Termovent-duo doo je osnovano 10.05.2012. godine i predstavlja pravnog naslednika firme Termovent doo, osnovane 1990. godine. Firmu je tada osnovao gdin Jovica Trajkovic.

Pre osnivanja firme Jovica Trajkovic je 25 godina radio kao vodeći monter u firmi „14 Oktobar“, a kasnije prelazi u „Zavarivac“ gde je bio poslodovac monterske ekipe da bi nakon toga 1990. god. osnovao svoju firmu.

U početku, firma je brojala tri zaposlena, a kako se razvijala, broj zaposlenih se u kontinuitetu povećavao.. Akcenat je dat na tehničke i komercijalne kadrove, a u cilju modernizacije poslovanja, tehničke podrške i analize i praćenja potrebe tržišta.

Danas firma Termovent-duo doo u svom sastavu ima 12 zaposlenih, od kojih 6 obučenih montera i 2 diplomirana inženjera sa licencama za izvođenje i projektovanje. Važno je istaći da srž firme čine zaposleni sa iskustvom, od kojih većina sa preko 10 godina, a neki čak i preko 20 godina rada u našem timu.

Postani i ti deo našeg tima

Termovent Duo je uvek u potrazi za kvalitetnim kadrom